Udvikling er en livslang proces
Jeg har altid været drevet af chancer for at lære nyt, vinde nye landområder. Jeg er blandt andet uddannet lægesekretær, socialrådgiver, cand. jur. og jeg har en Master i konfliktmægling. For nogle år siden forlod jeg arbejdsmarkedet for at gå på pension – men ikke for at gå i stå.
 
For nogle år siden startede et at mine børnebørn, Silja, til disco. Hun havde meldt sig til en turnering og spurgte mig, om jeg kunne sy en discodragt. Jeg lovede at sy dragten – uden helt at vide hvad jeg sagde ja til. Selvom jeg altid har syet meget, var det en stor udfordring at tilskære og sy i elastiske stoffer. Siden da har jeg syet et utal af discodragter og hver eneste gang har jeg lært noget nyt. Jeg er blevet udfordret hver gang og jeg har fået en stor erfaring. 
 
Siden er mit yngste barnebarn, Aja, også begyndt at danse og blevet min faste kunde.
 
Begge piger stiller sig velvilligt til rådighed, når dragter skal fotograferes.
 
Min stil
Når jeg designer discodragter lægger jeg vægt på enkelhed. Dragterne skal være funktionelle og behagelige.
 
Jeg henter inspiration fra mange steder, blandt andet er jeg ofte at finde som tilskuer til dansestævner, hvor jeg får et indtryk at discodragt-trenden.
 
Jeg laver unikke dragter, så ikke to dragter er ens.
 
Nye, færdige dragter kan rettes til i længden, idet bukser og ærmer ikke er lagt op.
 
Tøv ikke
Kontakt mig, hvis du har spørgsmål om køb eller bestilling af discodragter.
 
♦ Kisten ♦